header

Welkom op de website van De Violette Vlam
 Johannes De Waepenaere
en Anita van Helden

 

Wat is de zin van het leven, het doel van ons bestaan? Waarom ben ik hier op aarde? Veel mensen worstelen met deze vragen, zeker in deze tijd waarin velen te maken hebben met eenzaamheid, geweld en egoïsme. Het antwoord ligt besloten in je hart, je ziel, je goddelijke kern. Het antwoord vinden lukt vaak niet, omdat je wordt belemmerd door oude pijnen en blokkades.


Om vol van het leven te kunnen genieten is het nodig je verbinding met je goddelijke kern, je ware zelf, te herstellen. Helderziend-
Helend medium Johannes kan je daar bij helpen. Hij werkt met een krachtige, kosmische energie die alle oude pijnen, emotionele blokkades, mentale en fysieke problemen kan verteren. Deze energie, die de Violette Vlam wordt genoemd, dringt door tot in de kern van onze cellen en verbrandt en transformeert alle negativiteit die daar in de loop der tijd is vastgekoekt. Daarnaast kun je leren werken met de IK BEN methode. Een krachtige methode waarmee je leert je innerlijke stem te horen en je natuurlijke talenten te herkennen. Je komt in contact met de ware identiteit van je ziel en trekt daarmee jezelf, je gezin en je omgeving op naar een toestand van  liefde, geluk, succes en overvloed.

Als je deze website bezoekt, is het mogelijk om veranderingen in je energie te bemerken. De straling wordt vanuit de hoogste sferen ingegeven en kan daardoor niet misbruikt worden.

3foldflame_circle

IK BEN