header

Particulieren en Organisaties

Het Belgische Helderziend-Helend medium en Coach Johannes De Waepenaere werkt met de Violette Vlam energie aan ondersteuning van zowel particulieren als bedrijven, overheden en regeringen. Middels advies, cursussen en coaching via topmanagers tot en met medewerkers, wordt gewerkt vanuit de Kracht van Gedachten en Ik Ben-Tegenwoordigheid. Johannes De Waepenaere beschikt over de gave en de kracht mensen naar een hoger en bewuster niveau te brengen. Het niveau van dieper geluk en blijvend succes, zonder stress.


Bedrijven en de Nieuwe Tijd

Natuurlijk bent u als bedrijf in deze tijd bezig met optimalisering. Het is immers niet meer de tijd om af te wachten en te volgen, maar de tijd van innovatie en vooruitgang. Een van de belangrijke aspecten hiervan is transparantie.


Zo is het van veel wezenlijker belang om de onderliggende stagnaties in de organisatie aan te pakken, dan te werken aan de buitenkant, bijvoorbeeld op het gebied van werksfeer verbetering en teambuilding. Deze zijn zeker waardevol, maar pakken de kern onvoldoende aan.

In onze werkwijze is het essentieel om van binnenuit te transformeren. Stagnaties worden aangepakt, hoewel deze niet altijd aan de buitenkant zichtbaar hoeven te zijn. Vaak zijn onderliggende, onzichtbare aspecten er de oorzaak van dat het bedrijf nog niet optimaal functioneert.


Op het moment dat dit wordt aangepakt, straalt dit automatisch door naar de werknemers en werksfeer en heeft het hele bedrijf hier dus profijt van. Dit veroorzaakt ook een sterkere positie naar buiten.

Zelfs als er zich, op dit moment, geen duidelijke problemen voordoen, kan een bedrijf naar een hoger plan worden getild. Ook al vindt er groei plaats, dan is er altijd toch nog ruimte voor optimalisatie.

Onze werkwijze onderscheidt zich wezenlijk van al het reeds bestaande. Er wordt door de zichtbare buitenkant heen gekeken naar de dieper liggende lagen. Hierbij gaan we uit van de kracht van het bedrijf zelf. Het potentieel is immers al aanwezig, maar deze kan vollediger worden benut. Hierin heeft onze innovatieve manier van coaching tevens een plaats, om de wortel van het probleem hiermee te bereiken en aan te pakken.


Mocht u interesse hebben in onze innovatieve aanpak, dan willen wij dit graag vrijblijvend in een orienterend gesprek toelichten.

Neemt u dan contact op met Johannes De Waepenaere  +32 (0)479 60 44 63 of met Anita van Helden,  +32 (0) 468 235 054

of mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.