header

Helend medium Johannes De Waepenaere

Johannes De Waepenaere is een Helderziend-Helend medium. Hij is geboren in 1952 te Gent (België). Hij was ongeveer 20 jaar toen hij ontdekte dat hij helende gaven bezit, maar al op zeer jonge leeftijd had hij visioenen waarvan hij niet wist hoe deze te interpreteren.

Een jarenlange training van intens gebed en meditatie openbaarde hem zijn rol in het Goddelijk Plan: het liefdevol begeleiden van de mensen bij het binnentreden van  ‘de Nieuwe Tijd’ . Deze tijd, die rond 2012 begint, is een tijd van harmonie, respect en zelfbewustzijn. Het tijdperk van de intuïtieve mens, die volledig in contact is met zijn Goddelijke kern.

Johannes leerde werken met een krachtige, zuiverende kosmische energie, die de Violette Vlam wordt genoemd. Deze Violette Vlam heeft de eigenschap om oude pijnen en blokkades, die de basis vormen van onze fysieke, mentale en emotionele problemen, op te lossen en te verteren. Hierdoor ontstaat er letterlijk ruimte en gaan alle cellen van je lichaam resoneren met een hogere trilling. Dat ervaar je als een toename van liefde, geluk en levensvreugde.

 

Consulten

Afhankelijk van de grootte van je klachten of problemen kun je bij Johannes terecht via lezingen of consultaties.
Tijdens de lezingen kun je vragen stellen en krijg je informatie over hoe je zelf je herstel kunt bevorderen. Daarnaast deelt hij zijn kennis van de Kosmische Wetten en het Goddelijk Plan en krijgt hij regelmatig boodschappen door van  'Hierboven '.
Kleine problemen kunnen tijdens een lezing meteen worden opgelost. Bij grotere problemen kun je een afspraak maken voor een individuele sessie. Hij fungeert als kanaal waar doorheen de Violette Vlam de probleemgebieden in je lichaam en je geest kan bereiken. Daarvoor hoeft hij alleen maar je hand vast te houden en stil te zijn.