header

Agenda

We ervaren in het algemeen een steeds grotere druk op mensen, dieren en de natuur. De economische en maatschappelijke ontwikkelingen zorgen ervoor dat mensen meer en meer bedreigingen ervaren, in zowel financieel als sociaal opzicht. Niets is of lijkt meer hetzelfde of is vanzelfsprekend. Door alle snelle veranderingen in de aanloop naar de Nieuwe Tijd, gaan bij veel mensen oude angsten aan de oppervlakte komen, die van zichzelf en oude familiepatronen afkomstig zijn. Het ziet er naar uit dat we hiervoor niet meer kunnen weglopen, maar ermee dienen te leren omgaan. God, Jesus en de Lichtmeesters geven aan dat we angsten, hoe klein we ze ook ervaren, niet dienen te ontkennen, maar in onszelf kunnen overwinnen door juist in ons hart te blijven en niet in een slachtofferrol te gaan vervallen. Hiermee grijpen we de nieuwe omstandigheden juist aan om onze harten verder te openen en daarmee weer in onze kracht staan.


Opleiding  

Wenst u uit te stijgen boven alle menselijke ellende en rampspoed en wenst u voor altijd verlost te zijn van innerlijke conflicten, onrust welke mede veroorzaakt zijn door achtergebleven mentale, emotionele vuilnis en prikkelbaarheid ?

In de opleiding zult u vaardigheden leren waarmee u dit kunt oplossen door het gebruik van de Ware Violette Vlam en de I Am Presence.
Wenst u ondanks de zogeheten financiele crisis, Geluk, Succes en Overvloed aan te trekken ? Deze lessenreeks helpt u daarbij.

Johannes en Anita worden voortdurend bestuurd van Hierboven, zoals men dat doet met alle Tweelingzielen, die louter en alleen een taak te vervullen hebben voor de Nieuwe Tijd ; het is niet anders !

Gods Wil geschiede in al onze cellen, atomen en denken. Het is een puur I Am Bevel of wij daarvoor openstaan of niet .

 

 Momenteel zijn er geen opleidingen gepland 


Wij verlenen traumahulp op een zo breed mogelijk vlak aan particulieren, bedrijven en desgewenst ook dieren. U kunt informatie aanvragen via mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Kent u personen met traumatische ervaringen, fysieke ongemakken in de breedste zin van het woord of dieren die getraumatiseerd zijn en waar geen afdoende hulp voor is geweest; verwijs ze naar onze contactinfo. Desgewenst werken wij samen met uw artsen/therapeuten, omdat wij complementair werken zeer belangrijk achten in het behalen van het hoogste resultaat voor de client.

 

Johannes De Waepenaere en Anita van Helden
Tel. +32 (0) 479.60.44.63 (J) of + (A) +32 (0) 468 235 054

Mail :   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 

U kunt ons contacteren via een van bovenstaande telefoonnummers.